Acasă Istorii din spatele culisei FOTO// Un angajat al INI, bătut crunt de un vameș, a fost...

FOTO// Un angajat al INI, bătut crunt de un vameș, a fost transportat cu o cursă charter la o clinică din Germania. De la ce ar fi pornit încăierarea

0

Colonelul Inspectoratului Național de Investigații Andrei Bălănescu a fost bătut crunt de un vameș. Din cauza stării grave în care se afla, Andrei Bălănescu a fost transportat cu o cursă charter la o clinică specializată din Germania. Despre aceasta a scris fostul șef al „MoldAtsa” Sorin Stati pe o rețea de socializare.

Potrivit lui Stati, aceasta s-a întâmplat pe 5 iunie, într-un local din orășelul Durlești, care i-ar aparține colonelului INI. Fostul șef al MoldAtsa susține că loviturile în regiunea capului au fost într-atât de puternice încât, după traumele primite, acesta riscă să-și piardă vederea.

Ulterior, colonelul INI a fost transportat cu o cursă charter la o clinică specializată din Germania pentru tratament.

În postarea de mai jos, vedeți cum s-ar fi întâmplat totul.

TV8 a făcut rost de planul de zbor al avionului:

Tipul aeronavei: C25A
Aeroportul de destinație EDDM Munhen
Ora decolării din LUKK în UTC: 07:45
Data: 08.06.2020
Ora aterizării din LUKK în UTC: 07:20
Aeroportul unde a sosit: LOWL Viena

Foto: Facebook/Sorin Stati

Contactată de tv8.md, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru, a menționat că procurorii au cerut în instanță arestarea agresorului, însă judecătorul l-a eliberat sub control judiciar. Potrivit ei, procurorii nu sunt de acord cu încheierea instanței și au contestat-o la Curtea de Apel, cerând cercetarea în stare de arest.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.