Acasă Alegeri 2020 FOTO // Un activist al Platformei DA din Ștefan Vodă, bătut de...

FOTO // Un activist al Platformei DA din Ștefan Vodă, bătut de bodyguarzii lui Dodon. Slusari: Probabil va fi internat

0

Un activist al Platformei DA din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă, a fost agresat fizic de oamenii din paza lui Igor Dodon, după ce a încercat să asiste la întrevederea președintelui cu locuitorii din Caplani. Despre aceasta anunță pe pagina sa de Facebook Alexandru Slusari. Contactați de către deschide.md, reprezentanții Serviciului Pază și Protecție de Stat nu au fost de găsit pentru a o oferi o reacție.

„Așa vorbesc bodygarzii lui Dodon, plătiți din banii noștrii, cu oamenii incomozi ! Pumnul este cel mai puternic argument electoral al fostului președinte. Toata vina acestui pensionar și activistul al Platformei DA din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă constă în faptul că dumnealui a vrut să asiste la întălnirea cu Igor Nicolaevici și să-l întrebe de unde găsește dănsul atătea culioace și dacă banii de acolo nu sunt sustrași din buzunarele poporului, care după 4 ani de mandatul lui Dodon a devenit și mai sărac. Doar pentru încercare de a participa la întrunirea cu mister culioc, bătrănul a fost bătut și umilit. Cel mai probabil, azi domnul va fi internat. Eu sper că poporul acum a înțeles foarte bine programul electoral al lui Dodon pentru următorii 4 ani”, scrie Slusari pe pagina de Facebook.  

Reporterii DESCHIDE.MD au discutat telefonic cu activistul bătut.  „Am încercat să asist la întrevedere cu Dodon pentru a-i adresa câteva întrebări, însă paza lui m-a înlăturat, m-a dat într-o parte și m-a bătut. M-a intimidat și mi-a spus că Dodon oricum va câștiga încă un mandat și atunci o să înfund pușcăria. Acum mă simt foarte rău, cred că o să trebuiască să fiu internat în spital”, a spus bătrânul.  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.