Acasă Social FOTO // Tânăr, reținut pentru trafic de droguri. Unde urma să fie...

FOTO // Tânăr, reținut pentru trafic de droguri. Unde urma să fie amplasate pachețelele

0

Un tânăr cu substanțe interzise a fost reținut de către carabinieri în sectorul Buiucani din capitală. Cazul a avut loc ieri, în timp ce echipajul de carabinieri al Direcției Regionale Centru a IGC patrula prin parcul „La Izvor”. Atenția acestora a fost atrasă de un tânăr ce manifesta un comportament suspect, care la apariția carabinierilor a devenit agitat.

Ofițerii IGC au stopat persoana iar la întrebările acestora, individul a declarat că deține câteva pachețele cu droguri. Totodată, tânărul de 18 ani a recunoscut că intenționa să amplaseze pachețelele în diferite locații, pentru a le vinde ulterior.

Astfel, în comun cu colegii din cadrul IP Buiucani, au fost ridicate în total 16 pachețele cu o substanță verde mărunțită și uscată, asemănătoare drogurilor.

Tânărul a fost condus la IP Buiucani pentru documentare, iar substanțele au fost ridicate și transmise spre expertiză.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.