Acasă Social FOTO // Surplus de marfă: Utilaje tehnice, depistate la vama Cricova

FOTO // Surplus de marfă: Utilaje tehnice, depistate la vama Cricova

432
0

Un surplus de marfă nedeclarată a fost depistat de către funcționarii postului vamal Cricova. Potrivit informațiilor, incidentul a avut loc astăzi, 4 august, la postul vamal Cricova, pe sensul de intrare în țară.

În rezultatul controlului documentar al unui lot de marfă declarat, au stabilit indicarea greșită în declarația vamală a condițiilor de livrare.

Urmare a corectărilor introduse a fost calculată suma de 93719,94 lei, necesară a fi achitată.

Pe cazul dat a fost întocmită sesizare.

„Surplus de marfă:  aparate pentru freză – 4 buc., injectoare – 100 buc., garnituri – 200 buc., roți pentru remorcă – 82 buc., perne pentru scaun de remorcă – 70 buc., scaune pentru remorcă – 55 buc., suport pentru remorcă – 10 buc., motor pentru tractor – 2 buc., motor pentru motocultor – 5 buc”, se arată într-o notă emisă de Serviciul Vamal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here