Acasă Social FOTO // Șofer încătușat, după ce a amenințat cu un pistol paznicul...

FOTO // Șofer încătușat, după ce a amenințat cu un pistol paznicul unei piețe

0

Beat, agresiv și cu arma în mână. Un bărbat de 40 de ani a fost reținut după ce a amenințat cu un pistol paznicul unei piețe din capitală. Totul s-a petrecut în noaptea de 15 iulie la o piață agricolă de pe strada Calea Basarabiei. Polițiștii au fost alertați la ora 01:30. Victima a sunat la poliție și a declarat că un bărbat a încercat să intre cu vehiculul pe teritoriul pieței însă accesul i-a fost refuzat pe motivul că ultimul era în stare de ebrietate, transmite SafeNews.md cu referire la echipa.md.

Atunci individul a scos un pistol și l-a amenințat pe paznic cu moartea.

La fața locului a venit și poliția. 

Polițiștii au stabilit că pentru arma pe care o avea bărbatul nu este necesar un permis special.

În timpul documentării, oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool de la șofer, prin urmare a fost chemat și un echipaj INSP.PUBLICITATE

Bărbatul, însă, a refuzat să treacă testarea alcoolscopică.

În rezultat, agresorul s-a ales cu un dosar penal, iar oamenii legii i-au luat permisul de conducere pentru șofat în stare de ebrietate.

Totodată, oamenii legii i-au luat arma, iar el este cercetat și pentru că a amenințat paznicul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.