Acasă Istorii din spatele culisei FOTO // Sergiu Postică părăsește Partidul Schimbării după o poză în care...

FOTO // Sergiu Postică părăsește Partidul Schimbării după o poză în care apare alături de Igor Dodon

1

Sergiu Postică, vicepreședintele Partidului Schimbării, a depus cerere de părăsire a formațiunii politice, după ce o zi mai devreme s-a afișat într-o poză alături de liderul socialist Igor Dodon, transmite cotidianul.md.

Luni, Partidul Schimbării a postat un scurt comentariu în care precizează că „astăzi dimineață a fost depusă și acceptată cererea de plecare din rândul membrilor Partidului Schimbării a dlui Sergiu Postică”.

„Suntem convinși că asta este unica decizie corectă în situația creată”, precizează formațiunea condusă de Ștefan Gligor.

Se întâmplă la puțin timp după ce Postică, altă dată un critic vehement al lui Igor Dodon, s-a afișat într-o poză alături de fostul președinte.

S-a întâmplat cu ocazia participării lui Dodon la o nuntă organizată în restaurantul lui Postică. Ulterior poza a fost ștearsă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.