Acasă Extern FOTO // Șeful punctului de control al mașinilor Mămăliga a fost prins...

FOTO // Șeful punctului de control al mașinilor Mămăliga a fost prins cu mită

0

Polițiștii ucraineni au constatat că ofițerul vamal a cerut un beneficiu ilegal de la cetățenii care au trecut frontiera de stat cu mașini înmatriculate în străinătate. Pentru „recompensă”, funcționarul a promis că nu va crea obstacole artificiale în înregistrarea acestor vehicule pentru a intra în Ucraina de pe teritoriul Moldovei. Mita primită a fost de 700 de dolari, transmite SafeNews.md cu referire la Echipa.md.

Cu toate acestea, potrivit presei ucrainene, inspectorul vamal a primit de la un bărbat 550 de dolari SUA și 2.000 de grivne, echivalentul a peste 1.300 de lei, mită pentru facilitarea importului printr-un nerezident al Ucrainei al unui vehicul înmatriculat în străinătate, regimul de import temporar.

Prin urmare, la data de 20 septembrie, bărbatul a fost reținut după ce a primit o tranșă a venitului ilicit, în apropierea punctului de control Mămăliga, a zonei vamale Cernăuți.

Ancheta prealabilă este în curs de desfășurare, iar alte fapte posibile ale acțiunilor de corupție ale ofițerului vamal sunt verificate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.