Acasă Extern FOTO// Rușii și-au creat propriul iPhone din aur alb încrustat cu 511...

FOTO// Rușii și-au creat propriul iPhone din aur alb încrustat cu 511 briliante

0

Cunoscută pentru produsele sale personalizate cu un design unic, marca rusă Caviar ar fi prezentat cel mai scump iPhone 14 Pro Max din lume. Acesta este încrustat cu 511 briliante (fără a include fulgul folosit), iar gadgetul costă 31.490.000 de ruble (în jur de 8.410.979,00 lei moldovenești).

Pentru bijuterii a fost folosit un pandantiv Snowflake de la renumita casă de bijuterii britanică Graff.

O versiune mai accesibilă este cea încrustată cu cristale Swarovski.

Renumitul brand Caviar este de mult timp implicat în personalizarea smartphone-urilor și a accesoriilor. Pentru încrustarea „celui mai scump iPhone” a apelat la Graff, care are la baza compoziției un fulg de zăpadă.

Bijuteriile sunt o combinație de aur alb și diamante, iar piatra centrală este certificată de GIA ca fiind o piatră prețioasă tăiată de calitate superioară, ceea ce înseamnă că pietrele reflectă lumina.

Noua variantă a smartphone-ului se numește Diamond Snowflake, după bijuteria care a stat la baza compoziției sale. 

Pandantivul nu este singura bijuterie, deoarece smartphone-ul în sine este încrustat cu alte 511 briliante, ceea ce va atrage atenția adevăraților știutori. Este inclus un certificat de autenticitate Snowflake emis de Graff.

Creatorii prețiosului fulg de nea au făcut un pas neașteptat. Cei interesați de un smartphone cu un design identic, dar de zece ori mai ieftin, pot cumpăra iPhone 14 Pro Max Crystal Snowflake SE (Swarovski Edition), care costă 1.099.000 de ruble (în jur de 293.542,90 lei moldovenești).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.