Acasă Social FOTO // Popescu: Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei

FOTO // Popescu: Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei

0

Ambasada Republicii Moldova de la Kiev și-a reluat activitatea la 15 aprilie. Despre aceasta a anunțat ministrul de Externe, Nicu Popescu.

”Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei. De astăzi, ambasada Republicii Moldova în Ucraina și-a reluat activitatea în Kiev. 
I-am transmis domnului ambasador Valeriu Chiveri, echipei ambasadei de la Kiev și consulatului de la Odesa întreaga apreciere a conducerii ministerului pentru munca depusă în fortificarea relațiilor bilaterale și pentru toată asistența oferită cetățenilor noștri care au pășit pragul ambasadei și consulatului”, a declarat Popescu.

  • 1/3Popescu: Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei
  • 2/3Popescu: Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei
  • 3/3Popescu: Tricolorul nostru flutură din nou în capitala Ucrainei

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.