Acasă Social FOTO // Poliția de Frontieră a început pregătirile pentru parada militară

FOTO // Poliția de Frontieră a început pregătirile pentru parada militară

0

Poliția de Frontieră a început antrenamentele pentru parada militară din 27 august. Potrivit informațiilor, la paradă vor participa 70 de angajați.

„Deși până la marele eveniment mai este o lună de zile, antrenamentele sunt în toi și pregătite până la cel mai mic detaliu. Maxim efort și seriozitate depun polițiștii de frontieră antrenați pentru defilare la parada militară”, se menționează în comunicat.

Antrenamentele se desfășoară zilnic în orașul Ungheni.

Militarii Armatei Naționale au început pregătirile. La parada din 27 august vor participa militari din garnizoanele Bălți, Chișinău și Cahul, Academia Militară „Alexandru cel Bun”, dar și o formațiune a veteranilor conflictului armat din anul 1992.

Recent președintele Maia Sandu a semnat un decret privind desfășurarea paradei militare cu prilejul sărbătoririi aniversării a 30-a de la proclamarea independenței.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.