Acasă Social FOTO // O femeie din Căzănești a adus pe lume o fetiță...

FOTO // O femeie din Căzănești a adus pe lume o fetiță în drum spre spital

0

O femeie de 20 de ani, aflată în a 38-a săptămână de sarcină, nu a reușit să ajungă la spital și a născut o fetiță în ambulanță.Totul s-a întâmplat pe data de 31 ianuarie. Gravida a solicitat ambulanța către ora 04:37, acuzând contracții și prezentând simptome de debut al nașterii.

Pentru deservirea solicitării a fost trimisă echipa de asistență medicală urgentă a PAMU Căzănești din cadrul SAMU Telenești în următoarea componență: medicul Adelina Căpățînă, felcerul Elena Dvorețchii și șoferul autoambulanței, Serghei Cristea, care a ajuns la locul solicitării la ora 04:44.

La ora 05:28, în timpul deplasării la spital nașterea a survenit spontan. Astfel, venirea pe lume a nou-născutului a fost asistată în ambulanță. Femeia a născut o fetiță sănătoasă.

Datorită asistenței medicale urgente calificate, acordate în timp oportun de membrii echipei de asistență medicală urgentă, nașterea în ambulanță a decurs fără complicații. Ulterior, lăuza și nou-născutul au fost transmiși specialiștilor maternității din cadrul IMSP Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale corespunzătoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.