Acasă Extern FOTO// Ninsorile fac ravagii în New York: Drumuri închise și zboruri anulate

FOTO// Ninsorile fac ravagii în New York: Drumuri închise și zboruri anulate

0

O furtună istorică de zăpadă a lovit, sâmbătă, vestul statului New York. Stratul de zăpadă de șase metri a determinat autoritățile să impună restricții de trafic, să închidă drumuri și să anuleze zboruri.

Ninsorile abundente au vizat în special orașul Buffalo, din vestul New York-ului, transmite SafeNews.md, cu referire la protv.ro.

„Este posibil ca în zona metropolitană Buffalo să apară cantități suplimentare (de zăpadă)”, precizează Serviciul Național de Meteorologie, citat de CNN.

Sâmbătă după-amiază, guvernatorul New York-ului, Kathy Hochul, a spus că statul este pregătit pentru furtună și a spus că echipajele de intervenție au lucrat intens pentru a gestiona situația.

„Acesta este efortul pe care l-am adunat: aducerea de resurse, oameni, echipamente din tot statul New York. Și pentru că am fost atât de preventiv am reușit să prevenim multe tragedii”, a spus Hochul.

Autoritățile americane recomandă în continuare oamenilor să evite călătoriile neesențiale. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.