Acasă Anticipate 2021 FOTO // Moldovenii din Irlanda, întâmpinați de voluntari în haine naționale

FOTO // Moldovenii din Irlanda, întâmpinați de voluntari în haine naționale

1

Procesul electoral în Irlanda, în cele trei secții de votare din Dublin, a demarat cu intonarea imnului Republicii Moldova. Imagini de la fața locului au fost distribuite de Ambasada Republicii Moldova în Irlanda.

„Alegătorii care s-au prezentat în număr mare încă până la deschiderea secțiilor de votare au fost întâmpinați și salutați de către voluntari care purtau haine naționale.
Potrivit tuturor participanților la scrutin, toți au fost cuprinși de un sentiment de mândrie, dar si responsabilitate pentru viitorul Republicii Moldova”, menționează Ambasada Republicii Moldova în Irlanda.

Totodată, Ambasada subliniază că membrii birourilor electorale au ornamentat sălile în stil național, nu a lipsit pâinea și sarea (colacii copți de membrii diasporei), covorul moldovenesc și prosoapele brodate, alte obiecte de artizanat, care sunt simbolurile ospitalității, culturii poporului moldav și care au creat o ambianță specială în această zi importantă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.