Acasă Comunicate de presă FOTO // Moldovean periculos din Cahul, găsit în Austria: Tânărul a fost...

FOTO // Moldovean periculos din Cahul, găsit în Austria: Tânărul a fost extrădat

0

Un moldovean de 26 de ani, anunțat în căutare internațională din anul 2019, în baza unei cauze penale pentru tâlhărie, a fost găsit în Austria. Tânărul originar din satul Cotihana, raionul Cahul, a fost deja extrădat de autoritățile austriece celor din R. Moldova.

Potrivit informației, acesta este suspectat că, la sfârșitul anului 2018, împreună cu alte persoane, ar fi pătruns în domiciliul unei locuitoare a satului Andruşul de Sus, unde, cu cagule pe cap şi înarmați cu o rangă metalică, au atacat stăpâna casei și, aplicând violența fizică, au sustras 1.000 de lei, 1.000 de euro și bijuterii din aur.

În cadrul urmăririi penale, polițiștii au acumulat probe pertinente și concludente privind comiterea de către bărbat a infracțiunii. Astfel, în luna ianuarie a anului 2019, acesta a fost pus sub învinuire.

Reținerea bărbatului a fost posibilă grație acțiunilor de conlucrare a polițiștilor din Cahul cu organele din Austria.

De menționat că de la începutul anului în țară au fost extrădate 12 persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.