Acasă Social FOTO // Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un...

FOTO // Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident

0

Un bărbat de 39 de ani, care a suferit traumatisme după un accident rutier, a fost transportat, astăzi, de la Ștefan Vodă la Chișinău cu ajutorul echipei aero-medicale SMURD. Intervenția a avut loc astăzi, 24 ianuarie.

Potrivit informației, pacientul de 39 de ani a suferit un politraumatism sever în urma unui accident rutier și avea nevoie de transportare urgentă la Chișinău pentru îngrijiri specializate.

Echipajul SMURD a preluat pacientul din Spitalul Raional Ștefan Vodă și l-a transportat în siguranță pe cale aeriană în Capitală.

Pe parcursul zborului acesta nu a suferit complicații, fiind monitorizat constant de medicii și paramedicii români. Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde bărbatul a fost preluat de o echipă de medici din cadrul Serviciului Republican Aviasan și transportat la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare intervenții necesare.

Conform IGSU, de la începutul anului, aceasta este a cincea intervenție aero-medicală realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

  • 1/7Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident
  • 2/7Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident
  • 3/7Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident
  • 4/7Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident
  • 5/7Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident
  • 6/7Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident
  • 7/7Misiune SMURD: Bărbat cu traumatisme, transportat la Chișinău după un accident

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.