Acasă Politic FOTO // Maia Sandu, la Florești: A discutat cu primarii și a...

FOTO // Maia Sandu, la Florești: A discutat cu primarii și a vizitat stația de epurare

0

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere ieri, 9 iulie, cu mai mulți reprezentanți ai autorităților publice locale din raionul Florești.

În cadrul discuțiilor, șefa statului a subliniat importanța continuării programului „Satul European”, precizând că în 23 de localități din raion au fost investite circa 90 de milioane de lei pentru proiecte locale.

Totodată, Maia Sandu a mers și la stația de epurare din regiune, care a fost recent dată în exploatare. 

„Una dintre cele mai mari investiții din regiune este stația de epurare de lângă oraș, care a costat aproape 33 de milioane de lei, bani alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală. Peste 4000 de gospodării și peste 100 de agenți economici beneficiază de acest proiect vital, care înseamnă un mediu mai curat și mai puține ape și soluri poluate”, a punctat președinta.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.