Acasă Extern FOTO// Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi

FOTO// Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi

0

Polițiștii italieni au traversat o bucată bună din țara în formă de cizmă, conducând aproape 600 de kilometri cu o mașină Lamborghini pentru a face o livrare importantă chiar înainte de Crăciun: doi rinichi pentru pacienţii care aşteptau transplantul, a anunţat marţi Poliţia Naţională, transmite AFP.

„Pe drum, pe autostradă, pentru a livra cel mai frumos cadou de Crăciun: viaţa. Datorită unui Moş Crăciun special al Poliţiei Naţionale, două persoane au primit câte un rinichi donat”, a scris poliţia italiană pe pagina sa de Facebook, transmite SafeNews.md, cu referire la Hotnews.

Poliţiştii au plecat marţi din Padova (nord-est) şi au livrat un rinichi la spitalul din Modena, apoi l-au transportat pe cel de-al doilea la Roma.

Poliţia rutieră italiană este echipată cu două Lamborghini Huracan, bolizi care dezvoltă peste 600 de cai putere şi ating o viteză maximă de 325 km/h.

Cele două maşini sunt utilizate pentru interceptarea şoferilor de autovehicule care au săvârşit infracţiuni, însă sunt repartizate şi în cadrul altor misiuni de urgenţă, cum ar fi transportul de organe.

  • 1/6Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi
  • 2/6Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi
  • 3/6Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi
  • 4/6Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi
  • 5/6Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi
  • 6/6Livrare specială: Polițiștii italieni au transportat cu un Lamborghini doi rinichi

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.