Acasă Comunicate de presă FOTO // La plimbare cu droguri: 3 tineri din capitală, reținuți de...

FOTO // La plimbare cu droguri: 3 tineri din capitală, reținuți de carabinieri

0

Trei tineri au fost reținuți pentru că aveau droguri la ei. Totul s-a produs duminică, 6 iunie, în capitală. Carabinierii se aflau în misiune de menținere a ordinii publice, când au observat 3 tineri cu un comportament suspect.

Aceștia au fost opriți pentru verificări, iar carabinierii au găsit la ei două pachete cu o substanță vegetală mărunțită de culoare galbenă, un pachet de tip zip-lock cu o substanță cristalizată de culoare albă și un pachet din hârtie cu o substanță verde, uscată și mărunțită, asemănătoare drogurilor. 

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri (IGC), unul dintre ei ar fi fost chiar sub influența drogurilor, iar altul a încercat să fugă, însă a fost reținut.

Indivizii de 23, 24 și 27 de ani au fost conduși la poliție pentru identificare și documentare, iar drogurile au fost trimise spre analiză.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.