Acasă Politic FOTO // Krasnoselski a depus jurământul: Conceptul de dezvoltare rămâne același

FOTO // Krasnoselski a depus jurământul: Conceptul de dezvoltare rămâne același

0

Vadim Krasnoselski a depus jurământul pentru noul mandat de lider al administrației de la Tiraspol. Ceremonia de învestire are loc la Teatrul de Dramă şi Comedie din Tiraspol.

În timpul discursului său, Krasnoselski a mulțumit tuturor celor care au venit la secțiile de votare. 

Totodată, acesta a adus mulțumiri și reprezentanților CEC, oamenilor legii, șefilor administrațiilor de stat și voluntarilor pentru pregătirea și desfășurarea alegerilor deschise și democratice.

„Conceptul de dezvoltare a țării rămâne același. Ceea ce părea un vis acum este o normă. De câțiva ani, am construit sau reparat sute de instituții educaționale și medicale, am construit drumuri, am investit în agricultură și medicină. Am făcut toate acestea împreună. Acesta nu este un slogan. Aceasta este realitatea transnistreană”, a spus Vadim Krasnoselski.

Reamintim că Vadim Krasnoselski a fost reales de transnistreni în calitate de lider al regiunii separatiste din stânga Nistrului la data de 12 decembrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.