Acasă Social /FOTO/ Incendiu de proporții! Zeci de pompieri din R. Moldova și România...

/FOTO/ Incendiu de proporții! Zeci de pompieri din R. Moldova și România luptă cu flăcările de 24 de ore

0

Un incendiu puternic de vegetație uscată s-a produs la granița dintre R. Moldova și România, în zona lacului Beleu. Pentru a lupta cu flăcările au fost antrenați zeci de pompieri de la noi, dar și din Galați, care lucrează în zonă de aproape 24 de ore, pentru a localiza incendiul.

Detașamentul de pompieri Galați a intervenit cu trei autospeciale de stingere, anunță ISU Galați pe pagina de Facebook, unde au fost plasate și poze de la fața locului.

Pompierii din Republica Moldova intervin încă de luni cu 7 autospeciale, 20 de pompieri și 20 de voluntari pentru a localiza incendiul, dar flăcările se răspândesc rapid din cauza vântului puternic din ultimele zile.

Incendiul a afectat până acum 20 de hectare de vegetație uscată și stuf din lunca Prutului, iar în zonă s-a ridicat un fum negru și dens, care poate fi văzut din depărtare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.