Acasă Extern FOTO // Iarna s-a întors în România: A nins puternic în mai...

FOTO // Iarna s-a întors în România: A nins puternic în mai multe zone

0

În mai multe zone ale României a nins puternic noaptea trecută. Meteorologii spun că zonele în care apar precipitațiile se vor extinde.

Deși zilele trecute temperaturile au depășit de 30 de grade, fiind asemănătoare celor unor zile călduroase de vară, vremea din România s-a schimbat radical. Valorile termice au scăzut deja în aproape toate zonele țării, iar ploile și-au făcut simțită prezența, scrie antena3.ro. 

Însă nu doar ploile, ci și ninsorile. A nins ca în povești în mai multe zone din țară, și s-a depus strat de zăpadă. 

„Din Apuseni, buna dimineața! A venit iarna! A nins si ninge în continuare în Apuseni. Nu trebuie sa ne mire episodul acesta de ninsoare. Este încă dreptul ei calendaristic. Vara, vara drăguța, s-a grăbit sa își facă apariția”, spune un internaut într-o postare pe o rețea socială. 

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.