Acasă Istorii din spatele culisei FOTO// Hainele de brand purtate de Dodon și familia sa. Vezi cum...

FOTO// Hainele de brand purtate de Dodon și familia sa. Vezi cum au apărut aceștia în spațiul public și cât costă vestimentația

0

Îmbrăcat în branduri de lux care costă sute de euro, atât el cât și copiii! Așa a apărut Igor Dodon într-o fotografie postată ieri, 30 iulie, pe pagina sa de facebook. Deși vorbește deschis despre verificarea averii sale, familia Dodon poartă doar haine de branduri scumpe, precum Emporio Armani, Dolce Gabbana, sau Loro Piana, vestimentație, care costă sute sau chiar mii de euro.

Recent, Președintele Igor Dodon a postat pe pagina sa de facebook o fotografie în care apare alături de soție și copii. Nimic ieșit din comun, ar părea la prima vedere, totuși după o scurtă analiză a imaginei, vestimantația a fost cea care a atras atenția.

În această fotografie, șeful statului poartă o camașă marca Loro Piana, care pornește de la 390 euro pe site-ul oficial al brandului, iar fiul său mai mare poartă un tricou Dolce Gabbana, prețul căruia începe de la 200 de euro, pentru copii.

Familia prezidențială este surprinsă tot mai des, purtând doar haine de lux, originale. Anterior Igor Dodon a postat un filmuleț video în care sa lăudat făcând exerciții fizice. Atunci acesta purta un costum sportiv de marca Armani, care pornește de la 200 euro pe site-ul oficial al brandului, cu o geacă ce pare a fi de la brandul francez Moncler, prețul căreia variază de la 600 până la 2000 de euro.

Potrivit declarației de avere, președintele ridică în jur de 16 mii de lei lunar, pe când soția sa are în jur de 380 de mii de lei de la o companie media. Cei doi educă trei fii, iar în ultimii zece ani, pe când Igor Dodon deținea doar funcții publice, familia a mers în vacanțe scumpe din Maldive, Dubai sau Austria. Recent, averea sa a început să fie verificată de către Autoritatea Națională de Integritate.

Dodon se declară curat ca lacrima.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.