Acasă Justiţie FOTO// Gafa făcută de CSJ: Un mesaj de felicitare, semnat de persoana...

FOTO// Gafa făcută de CSJ: Un mesaj de felicitare, semnat de persoana greșită

0

Situație incertă la Curtea Supremă de Justiție (CSJ). Instituția publică un mesaj de felicitare, în ajunul sărbătorilor pascale, care este semnat de Tamara Chișca-Doneva, în calitate de președinte interimar al CSJ, asta deși la sfârșitul lunii martie curent, în această funcție a fost numită de CSM Aliona Miron.

Mesajul de felicitare a fost publicat astăzi, 13 aprilie, pe site-ul oficial al CSJ. Responsabilii instituției nu au răspuns la apeluri pentru a comenta situația, transmite SafeNews.md cu referire la realitatea.md

Tamara Chișca-Doneva este judecătoare la CSJ din 2003, iar în aprilie 2022 a fost suspendată din funcția de președinte interimar al CSJ. Magistrata a fost vizată într-un dosar pentru îmbogățire ilicită.

Amintim că în data de 27 martie curent, Aliona Miron, judecătoarea care a picat testul de integritate al Comisiei Pre-Vetting în cursa pentru CSM, a fost numită președinte interimar al Curții Supreme de Justiție. Informația a fost confirmată de către șefa Direcției monitorizare și relații cu publicul, Corina Vararu. Responsabila a precizat că Aliona Miron a fost numită în această funcție printr-o Dispoziție a președintelui interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Nina Cernat, emisă luni, 27 martie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.