Acasă Extern FOTO // Fiica actorului Paul Walker s-a căsătorit: Cine a condus-o la...

FOTO // Fiica actorului Paul Walker s-a căsătorit: Cine a condus-o la altar

0

Meadow Walker și-a surprins fanii de pe Instagram cu imagini de la nunta sa. Aceasta a postat un video alb-negru, în care apare alături de noul soț, dar și de nașul ei – Vin Diesel.

Actorul a fost cel care a condus-o pe tânăra de 22 de ani la altar. Meadow a ales pentru marea zi o rochie de mireasă clasică, elegantă, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

Nunta a avut loc la 8 ani de la tragicul accident în care Paul Walker și-a pierdut viața. Meadow avea atunci numai 15 ani. Între timp, tânăra a înființat un ONG în memoria tatălui ei,  The Paul Walker Foundation.

Meadow Walker nu a urmat cariera tatălui său, ci și-a ales propriul drum – acum este un model de succes. Aceasta are o relație specială, foarte apropiată, cu nașul ei, Vin Diesel. 

Actorul a mărturisit că simte o mare responsabilitate pentru ea și că își dorește să o protejeze. 

Film Updates on Twitter:
Fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit și a fost condusă la altar de Vin Diesel. Imagini emoționante de la nuntă

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.