Acasă Extern FOTO // Fenomen extrem de rar în România

FOTO // Fenomen extrem de rar în România

0

Imagini spectaculoase filmate în masivul Ceahlău. Efectul Gloria, un fenomen extrem de rar, care se formează atunci când umbra unui obiect sau a unei persoane se proiectează pe un nor sau o zonă cu ceață, a fost surprins de mai mulţi turişti, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

Fotografiile postate pe site-urile de socializare par ireale datorită modului în care umbra este înconjurată de un halo colorat, ca un curcubeu.

Efectul Gloria este cauzat de lumina soarelui care interacționează cu picăturile de apă care compun ceața sau norii şi poate fi observat de la înălţime foarte mare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.