Acasă Istorii din spatele culisei FOTO din biroul unde socialiștii l-au sechestrat și presat pe Gațcan să...

FOTO din biroul unde socialiștii l-au sechestrat și presat pe Gațcan să semneze cererea de depunere a mandatului de deputat

1

Pe adresa redacției paranteze.md a sosit o imagine care pare să fi fost făcută în biroul despre care acum o oră presa a scris că a fost sechestrat Ștefan Gațcan și obligat să semneze o cerere scrisă de socialiști în numele fostului coleg, prin care acesta ar solicita depunerea mandatului.

Deputatul Ștefan Gațcan care și-a anunțat ieri plecarea din fracțiunea PSRM ar fi fost luat „ostatic” de un grup de deputați socialiști, printre care Bolea Vasile, Grigore Novac și Nicolae Pascaru.

În presă apăruse informație precum a că aceștia îl amenință cu răfuială și îl obligă să semneze declarația de renunțare la mandatul de deputat.

Din imaginea care ne-a fost expediată pe adresa redacției noastre, vedem în fața deputatului socialist Vasile Bolea, o hârtie care se pretinde a fi însuși cererea de depunerea a mandatului pe care ar fi scris-o socialiștii și l-au presat pe Ștefan Gațcan să o semneze.

Acum câteva minute, Președintele fracțiunii socialiștilor din parlament, a publicat un document care ar reprezenta cererea de depunere a mandatului de deputat semnată de Ștefan Gațcan, cel care ieri anunța că părăsește fracțiunea PSRM în favoarea celor de la Pro Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.