Acasă Extern FOTO // Cum arată acum Maria, fiica cea mare a lui Vladimir...

FOTO // Cum arată acum Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin

0

Viața personală a președintelui rus Vladimir Putin este o adevărată taină.

După divorțul de Ludmila Putin, deși au circulat zvonuri precum că s-ar fi căsătorit cu campioana olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, și că ar fi devenit tată de câteva ori, acestea nu au fost niciodată confirmate.

Viața privată a fiicelor președintelui rus, Maria și Ekaterina, este, de asemenea, considerată secretă.

Maria s-a născut în 1985, iar Ekaterina un an mai târziu. Se zvonește că moștenitoarele lui Putin l-au făcut deja bunic pe acesta.

Nu se cunoaște cu certitudine domeniul de activitate al acestora, însă Maria Vorontsova, fiica lui Putin, a participat pe 13 octombrie la Forumul Femeilor din Sankt Petersburg.

Jurnalistul rus Alexei Venediktov a distribuit o imagine pe Instagram în care apare femeia, în dreptul căreia a scris: „Maria Vorontsova, fiica lui Putin, a ținut un discurs în cadrul Forumului Femeilor”.

Apropo, președintele rus Vladimir Putin a participat la deschiderea celui de-al treilea Forum Eurasiatic al Femeilor, care a început în Palatul Taurida al gloriosului oraș de pe Neva, același Sankt Petersburg.

Maria și sora ei Ekaterina s-au născut pe teritoriul fostei Republici Democrate Germane, perioadă în care Vladimir Putin lucra în calitate de agent KGB.

Există informații precum că fiicele președintelui rus vorbesc fluent limba germană, engleză și franceză, iar Ekaterina știe și coreeana. Acestea locuiesc și lucrează în Rusia.

Ekaterina, fiica cea mică a lui Putin

Internauții sunt de părere că Maria îi seamănă mult mamei sale și foarte puțin tatălui. Tu ce crezi?

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.