Acasă Articol comercial FOTO // Crossover-ul elegant Suzuki Vitara, oferit de Loteria Națională, ajunge la...

FOTO // Crossover-ul elegant Suzuki Vitara, oferit de Loteria Națională, ajunge la Comrat Ⓟ

0

Clubul VIP al Loteriei Naționale a completat luna aceasta parcul auto din Moldova cu o altă mașină nouă și modernă. Mircea Marco a desfășurat mult așteptata tragere la sorți pentru crossove-rul urban, Suzuki Vitara. Extragerea, conform tradiției, a avut loc, în direct, la Prime. Ecaterina Bolgar din Comrat a devenit posesoarea celui mai luxos premiu pe patru roți.

Norocoasa a câștigat premiul de top al Clubului VIP datorită unui bilet necâștigător „Dorințe de Crăciun”.

Ecaterina are 32 de ani, lucrează consultant într-un magazin de materiale de construcții și învață la școala auto. Ea a spus că intenționa să-și cumpere o mașină în viitorul apropiat, dar norocul i-a oferit o surpriză în avans.

„Îmi place foarte mult mașina. Atât de mare, frumoasă, elegantă, confortabilă, nouă până la urmă. Mașina mea va fi una dintre cele mai frumoase din Comrat”, câștigătoarea și-a împărtășit impresiile.

Chiar tu ai putea să te regăsești în locul Ecaterinei. Înregistrează biletele necâștigătoare pe site-ul 7777.md și participă la extragerea noului premiu – crossover-ul elegant și dinamic, Renault Captur sau suma de 150 000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.