Acasă Sport FOTO // Cristiano Rolando a ajuns în Italia cu un avion-ambulanță, după...

FOTO // Cristiano Rolando a ajuns în Italia cu un avion-ambulanță, după infectarea cu Covid. Cum arată transportul de lux

0

Cristiano Rolando a ajuns cu un avion ambulanță în Italia, joi, la două zile după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Fotbalistul a aterizat pe aeroportul din Torino, orașul echipei sale de club, de unde a fost preluat cu o mașină. 

Portughezul a aflat că are coronavirus chiar înaintea meciului dintre Portugalia și Suedia. Jucătorul lui Juventus a părăsit cantonamentul și va sta în izolare în Italia, acolo unde a ajuns într-un transport de lux, un avion ambulanță care l-a transportat pe aeroportul din Torino.

Selecționerul naționalei de fotbal a Portugaliei, Fernando Santos, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că starea de sănătate a lui Cristiano Ronaldo este una bună. 

Cristiano Ronaldo are coronavirus, dar este asimptomatic

„Respectăm toate măsurile de securitate şi totuşi s-a întâmplat. Cristiano a fost izolat de restul grupului şi va rămâne izolat. Este în camera lui. Spune că vrea să joace. Ne vorbeşte de pe balcon. Este complet asimptomatic. Se simte bine, fără niciun simptom. Nici măcar nu ştie ce i s-a întâmplat”, a spus selecţionerul.

De la sosirea echipei, „facem teste în fiecare zi”, a explicat Santos.

De o săptămână, jucătorii şi staff-ul tehnic „trăiesc într-o bulă”, a adăugat tehnicianul. El a precizat că Ronaldo a repetat testul marţi dimineaţă pentru a confirma un prim rezultat. Potrivit EFE, citată de Agerpres, Cristiano Ronaldo a fost transportat miercuri cu avionul la Torino, oraşul formaţiei sale de club, Juventus.

Cristiano Ronaldo este al treilea jucător al selecţionatei Portugaliei care s-a infectat cu Covid-19 în perioada de două săptămâni rezervată meciurilor echipelor naţionale, după fundaşul Jose Fonte (Lille) şi portarul Anthony Lopes (Lyon).

Ceilalţi jucători ai echipei, testaţi marţi dimineaţă, „sunt toţi negativi”, a precizat Fernando Santos.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.