Acasă Uncategorized FOTO // Coordonează activitatea Parlamentului? Deputații Vlad Batrîncea și Marina Tauber...

FOTO // Coordonează activitatea Parlamentului? Deputații Vlad Batrîncea și Marina Tauber susprinși dinscutând în legislativ

0

În timp ce în fața Parlamentului sute de persoane protestează împotriva unor acțiuni ale coaliției neoficializate PSRM-ȘOR, reprezentanții celor două formațiuni politice se consultă făr a se stingheri. O imagine în care deputatul socialist Vlad Batrîncea discută aprins cu deputata partidului ”ȘOR” a fost făcută publică pe o rețea de socializare.

Amintim că proiectele de legi, precum statutul limbii ruse, anularea „legii anti-propagandă”, re-subordonarea SIS, dar și proiectele bugetare, rămân a fi incluse în ordinea de zi a ședinței plenare a Parlamentului. Propunerile deputaților Platformei DA, PAS, PDM și „PRO MOLDOVA” sunt respinse de majoritatea neformală PSRM – „Pentru Moldova”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.