Acasă Extern FOTO // Bucăți dintr-o rachetă, în curtea reședinței lui Zelenski: N-ai nimerit

FOTO // Bucăți dintr-o rachetă, în curtea reședinței lui Zelenski: N-ai nimerit

0

Un fragment de rachetă, cel mai probabil de la o rachetă rusească, a căzut seara trecută în curtea locuinței președintelui Vladimir Zelenski, lângă Kiev.

„Nu m-ai nimerit”, a glumit președintele Volodymyr Zelensky, potrivit purtătorului său de cuvânt, Sergii Nykyforov, care a postat fotografii cu obiectul, relatează presa ucraineană.

Mesajul este însoțit și de două fotografii care înfățișează fragmentele de rachetă. 

Ucraina se află, în prezent, în cea de-a noua zi de război. bombardamentele rusește asupra marilor orașe ucrainene devin tot mai intense și mai brutale.

În Jitomir a fost bombardată o școlă, iar în Harkov s-a tras intens asupra unor blocuri turn și al altor ansambluri imobiliare.

Orașul Mariupol, situat în sudul țării, este complet blocat. Oamenii de aici nu mai au apă, căldură, alimente și medicamente încă de joi.

Aproape aceeași situație este și în alte orașe, la Sumi și Ohtîrka, din est, după atacurile furnibunde ale armatei rusești.

Coloana de blindate de 65 de km pe care se bazează rușii pentru cucerirea capitalei încă staționează. Forțele ruse au reușit însă până acum ocuparea unui important oraș strategic – Herson. 

realitatea.net

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.