Acasă Social FOTO// Bărbatul, amendat după ce a fost surprins în parcul „Valea Morilor”...

FOTO// Bărbatul, amendat după ce a fost surprins în parcul „Valea Morilor” a protestat în fața Ministerului de Interne

0

Bărbatul care a fost reținut de polițiști pe data de 7 aprilie, pentru că a fost suprins în parcul „Valea Morilor” a protestat, scrie tv8.md. Echipat cu mască, mănuși și două pancarte bărbatul a venit în fața Ministerului de Interne. El se arată menulțumit de acțiunile întreprinse de oamenii legii și consideră un abus din partea autorităților.

„Protestez pentru abuzurile care au fost comise șiîn speranța că o să anuleze amenzile puse pe nedrept. Dacă nu este aici drepta, o să mă duc și la alte ministere”, spune Andrei Chirtoaca.

Bărbatul afirmă că a fost amendat cu 25 de mii de lei pe nedrept. Acesta crede că nu ar fi încălcat nicio legislație.

„Am fost amendat când mă întorceam acasă. Era data de 7 aprilie și am decis să „scurtez” drumul și am mers prin parcul „Valea Morilor”. Am fost amendat fără am explica cineva ceva. Am fost amendat cu 25 de mii de lei. Eram în parc două persoane și eram la distanță una de alta. Eu am cerut avocat, însă am fost refuzat”, a mai afirmat bărbatul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.