Acasă Social FOTO // Autocar cu 49 de pasageri, în flăcări: Venea spre Chișinău...

FOTO // Autocar cu 49 de pasageri, în flăcări: Venea spre Chișinău la întrunire

0

Un autocar cu 49 de pasageri a fost cuprins de flăcări în apropiere de Strășeni. Totul s-a întâmplat duminică3 noiembrie, în jurul orei 12:30. Potrivit Poliției, unitatea de transport se deplasa din municipiul Bălți spre Chișinău, la întrunire.

Pompierii au intervenit operativ la fața locului. Actualmente sunt stabilite toate circumstanțele. 

„Reiterăm că verificările Poliției în care sunt vizate unitățile de transport care duc pasageri vor continua și precizăm că scopul acestora, cum am menționat și anterior, este de a nu admite devieri tehnice care pun în pericol viețile oamenilor”, comunică Poliția.

Ulterior, Poliția a anunțat că „șoferul a fost sancționat dimineață în municipiul Bălți. Ulterior acesta a îmbarcat totuși oamenii și a pornit spre Chișinău”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.