Acasă Social FOTO // ASD efectuează lucrări de plombare a gropilor pe drumurile naționale

FOTO // ASD efectuează lucrări de plombare a gropilor pe drumurile naționale

0

Lucrările de plombare a gropilor sunt efectuate utilizând mixtura asfaltică pregătită la rece, care poate fi folosită inclusiv la temperaturi negative.

Pentru sezonul de iarnă 2021-2022, S.A. „Drumuri” a stocat mixtura și la apariția gropilor intervin cu lucrări de înlăturare a acestora. 

Apariția gropilor în perioada rece a anului este cauzată de starea îmbrăcămintei rutiere existente, răspândirea materialului antiderapant pentru combaterea lunecușului și evacuarea nesatisfăcătoare a apelor pluviale. 

Muncitorii rutieri efectuează lucrări de plombare a gropilor pentru a spori siguranța rutieră, confortul la trafic și a diminua riscul situațiilor de accident. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi drum
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, foc şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi drum

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.