Acasă Uncategorized FOTO // Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident cu 4 mașini

FOTO // Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident cu 4 mașini

0

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost implicat vineri într-un accident rutier cu patru mașini în Los Angeles, scrie BBC. Unul dintre pasageri a fost rănit, potrivit poliției din Los Angeles.

În imaginile de la locul accidentului se vede un SUV de culoare închisă deasupra a cel puțin două vehicule, într-o intersecție din cartierul Brentwood. Actorul apare și el în imagini și pare nevătămat, transmite SafeNews.md cu referire la digi24.ro.

Poliția a anunțat că nu a făcut nicio arestare în acest caz și, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicați.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat pentru publicația Los Angeles Times că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

Una din persoanele aflate în mașinile implicate în accident a fost transportată la spital, dar nu prezintă răni care să-i pună viața în pericol, a mai arătat poliția.

Actorul nu a suferit răni și a vorbit cu echipele de intervenție sosite la fața locului, dar și cu persoana rănită, a mai precizat purtătorul de cuvânt al lui Schwarzenegger.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger Involved in Bad Car Accident with Injuries
*EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger involved in serious car accident in LA - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger Involved in Bad Car Accident with Injuries
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger Involved in Bad Car Accident with Injuries

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.