Acasă Social FOTO // Antreprenorii din HoReCa protestează la Guvern. De ce sunt nemulțumiți

FOTO // Antreprenorii din HoReCa protestează la Guvern. De ce sunt nemulțumiți

0

Un protest matinal se desfășoară, în această dimineață, în fața Guvernului. Mai mulți antreprenori din sectorul HoReCa, ce închiriază spații de la Ministerul Culturii, acuză autoritățile că, în ultima perioadă, au majorat nefondat plata de chirie. Nemulțumiți, afaceriștii au cerut ca suma să fie micșorată, transmite SafeNews.md cu referire la Tv8.md.

Potrivit reporterei TV8 aflată la fața locului, Diana Popa, Ministerul Culturii a ridicat costul chiriei cu circa 50 la sută. Antreprenorii spun că nu au clienți, că nu pot achita chiria și că sunt nevoiți să-și sisteze activitatea.

Mai mult, un administrator de local a spus că miercuri, 10 martie, își va închide localul și cei 29 de angajați care vor fi concediați vor înnopta în fața Guvernului în semn de protest.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.