Acasă Social FOTO// Ambasadorul Ioniță, întâlnire de suflet cu băiețelul care a cucerit o...

FOTO// Ambasadorul Ioniță, întâlnire de suflet cu băiețelul care a cucerit o întreagă țară la „Românii au talent”

0

Vlad Ciobanu, băiețelul de doar 4 anișori din Chișinău, care a cucerit milioane de români, recitând o poezie patriotică și câștigând premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro de la show-ul „Românii au talent”, a primit un cadou de la Ambasadorul României în R. Moldova Daniel Ioniță și multe cuvinte de laudă din partea acestuia.

Vlad a fost astăzi invitat la Ambasada României la Chișinău, unde el a primit un ghiozdan cu rechizite și părinții săi s-au ales cu mici cadouri și cuvinte de mulțumire din partea ambasadorului pentru bogăția de copil pe care au crescut-o. 

Daniel Ioniță susține că a organizat această întâlnire de suflet astăzi, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, ca prin prin intermediul lui Vlăduț să transmită felicitări tuturor copiilor cu această zi. Totodată, ambasadorul a subliniat că cea mai mare bogăție a României sunt oamenii, așa ca Vlad, care acum este apreciat de o țară întreagă.

Oficialul a accentuat încă odată că România a facut mult pentru copiii din R. Moldova, cum ar fi donarea microbuzelor școlare pentru elevi, oferirea burselor pentru studenții moldoveni care studiază în România, repararea a sute de grădinițe și școli, ca copiii să se bucure de condiții bune. Ambasadorul a mai adăugat că anume copiii au fost cei mai afectați de pandemie fiind închise școli, grădinițe, însă ei trebuie să fie încurajați să învețe, pentru că asta e piramida pe care se construiesc carierele viitoarelor generații.

Tatăl lui Vlad spune că talentul său a fost transmis genetic, de la bunei. De la 3 anișori acesta a început să învețe poezii de suflet. Părinții îl laudă pentru ceea ce face, iar asta îl încurajează să continue să învețe și mai mult. La întrevederea de la ambasadă acesta s-a simțit ca pe o scenă mare și i-a bucurat pe cei prezenți recitând câteva poezii patriotice.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.