Acasă Social FOTO // Alertă în Chișinău: Un bărbat a scos un cuțit și...

FOTO // Alertă în Chișinău: Un bărbat a scos un cuțit și a amenințat polițiștii

0

S-a simţit ca în filmele de acţiune. Vorbim despre un bărbat de 34 de ani din satul Sireţi, raionul Străşeni, care a scos cuţitul şi a ameninţat poliţiştii Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, pe o stradă din capitală. Acesta ar fi fost atenţionat de către ofiţerii de patrulare că se deplasează pe carosabil, dar nu pe trotuar. Nemulţumit, bărbatul a scos cuţitul din buzunar şi a sărit la ameninţări, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md.

Potrivit ofiţerului de presă al INSP, Natalia Golovco, incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 28 februarie la intersecția străzilor 31 August cu Mitropolitul Bănulescu-Bodoni. 

Acesta a fost observat de către inspectorii de patrulare din acea zonă, că nu se deplasează conform regulamentului de circulaţie rutieră.

După ce poliţiştii l-au rugat să treacă pe trotuar, bărbatul a scos cuţitul de bucătărie. 

Suspectul a fost imediat imobilizat prin aplicarea cătuşelor şi escortat la inspectoratul de poliţie Buiucani.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a mai fost anterior condamnat pentru patru cauze penale, printre care huliganism şi jaf.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă de până la 50.000 de lei sau până la 5 ani de închisoare.publika.md40

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.