Acasă Social FOTO// Accident nocturn în capitală, cu implicarea a două automobile. Ambii șoferi...

FOTO// Accident nocturn în capitală, cu implicarea a două automobile. Ambii șoferi au fost transportați la spital

0

Accident nocturn în capitală. Două automobile s-au ciocnit violent pe o stradă din sectorul Botanica. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către serviciul de presă al Poliției capitalei.

Accidentul rutier s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 23:30, la intersecția străzilor Trandafirilor cu Bd.Decebal. Automobilul de model Dacia era condus de un șofer în vârstă de 36 de ani,iar la volanul celui de al doi-lea automobil implicat, de model Nissan, se afla un tânăr de 15 de ani, a declarat Svetlana Scripnic.

Potrivit oamenilor legii, ambii șoferi s-au ales cu traume ușoare, având nevoie de îngrijiri medicali.

Aceștia susțin că din datele preliminare, vinovat de producerea accidentului s-ar face conducătorul Daciei, care nu ar fi cedat trecerea. Dacă vinovăția s-a va fi demonstrată, șoferul riscă o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalitate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.