Acasă Social FOTO // Accident matinal în sectorul Botanica cu implicarea unui automobil al...

FOTO // Accident matinal în sectorul Botanica cu implicarea unui automobil al Forțelor Armate. Cinci persoane, transportate la spital

0

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în sectorul Botanica al capitalei. Un automobil Renault, ce aparține unei companii de taximetrie, dar și o Dacia a Forțelor Armate, s-au ciocnit la intersecția străzilor Muncești cu Băcioii Noi. În rezultatul accidentului, trei persoane au ajuns la spital, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, Poliția a fost sesizată la ora 08:23, precum că la intersecția str.Muncești/Bacioii Noi, s-a produs un accident rutier. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiera al Direcției de Poliție mun.Chișinău.

Urmare a documentării accidentului rutier, polițiștii au stabilit că automobilul Renault a fost condus de un șofer de 24 de ani, iar automobilul Dacia – de un șofer de 20 de ani.

În urma impactului, au avut de suferit 5 persoane. La spital au fost transportați taximetristul și 4 pasageri care se aflau în cele două unități de transport.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vedera stabilirii tuturor circumstantelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.