Acasă Social FOTO // Accident la Cimișlia: Un șofer beat și fără permis a...

FOTO // Accident la Cimișlia: Un șofer beat și fără permis a ajuns la spital

0

Un tânăr de 20 de ani a ajuns noaptea trecută la spital cu contuzie după ce a provocat un accident grav pe traseul Chișinău-Cimișlia. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Olesea Gherman ne-a declarat că accidentul s-a produs în apropierea satului Sagaidacul Nou, raionul Cimișlia, în jurul orei 01:55.

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 20 de ani care conducea un BMW, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat de parapet, iar ulterior s-a răsturnat cu mașina de mai multe ori.

Ca urmare, s-a stabilit că șoferul nu dispunea de permis de conducere, mai mult ca atât, acesta a urcat la volan în stare de ebrietate.

În urma accidentului acesta a fost transportat la spital cu contuzie.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.