Acasă Extern FOTO 18+ // Fetiță de 6 ani, ucisă în Mariupol de rachetele...

FOTO 18+ // Fetiță de 6 ani, ucisă în Mariupol de rachetele rusești. Medic: „Arată-i asta lui Putin”

0

O fetiță în vârstă de șase ani a fost ucisă în atacul rusesc asupra orașului-port Mariupol, pe care forțele Federației Ruse l-au lovit cu rachete în ultimele zile.

Nota editorului: materialul conține informații și imagini deosebit de dure

Fetița era la un supermarket de la marginea orașului, împreună cu părinții săi, atunci când au început bombardamentele, scrie CNN, care citează AP.

După bombardament, fata a fost adusă la un spital din Mariupol. Afară, mama sa plângea în fața ambulanței. Lângă ea, tatăl fetiței, plin de sânge.

O echipă de doctori au preluat fetița și au încercat să îi salveze viața.

„Scoate-o afară! Scoate-o afară! Putem reuși!” a strigat unul dintre medici, surprins într-un material video filmat de foto-reporterul AP, Evgeniy Maloletka.

Fetița a fost așezată pe o targă și dusă în spital, unde medicii și asistentele s-au luptat pentru a o resuscita. Aceasta nu a putut fi însă salvată.

Un medic care pompa oxigen și încerca să o resusciteze s-a întors către camera de filmat și a spus: „Arată-i asta lui Putin. Ochii acestui copil și doctorii care plâng”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.