Acasă Justiţie Fostul guvernator Dorin Drăguțanu și șeful de direcție de la BNM, Ion...

Fostul guvernator Dorin Drăguțanu și șeful de direcție de la BNM, Ion Ropot – eliberați din arest preventiv

0

Fostul guvernator Dorin Drăguțanu, dar și șeful de direcție de la Banca Națională, Ion Ropot, au fos eliberați din izolator și plasați în arest la domiciliu, informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către surse apropiate anchetei. Decizia a fost luată luni, 6 aprilie, de către Curtea de Apel Chișinău.

SafeNews.md amintește că la data de 30 martie, Judecătoria Chișinău a admis demersul procurorilor anticorupție cu privire la prelungirea măsurii preventive cu încă 30 de zile de denție în izolator pe numele fostului guvernator al BNM Dorin Drăguțanu. Tot atunci, instanța a admis și prelungirea mandatului de arest pe numele actualului șef de direcție al Băncii Națioanale, Ion Ropot.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.