Acasă Justiţie Fostul deputat român Cristian Rizea a fost eliberat de autoritățile din Republica...

Fostul deputat român Cristian Rizea a fost eliberat de autoritățile din Republica Moldova

0

Fostul parlamentar român Cristian Rizea a fost eliberat de autoritățile din Republica Moldova. Rizea este condamnat în România la patru ani și opt luni de închisoare cu executare. El se află după gratii în țara vecină de la finalul anului trecut.

A expirat termenul maxim de zile până la care o persoană poate fi reținută în Republica Moldova până să fie extradată, scrie realitatea.net. Rizea este condamnat în România la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de influență și spălare de bani. 

Fostul parlamentar a fost arestat la finalul anului trecut după ce i-a fost restrasa cetățenia. Autoritățile din Moldova au de luat două decizii importante: dacă îl vor extrăda în România și să lămurească situația cetățeniei moldovenești. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.