Acasă Justiţie Focuri de armă într-o gospodărie din Mingir: Un bărbat și-a amenințat cuscrii

Focuri de armă într-o gospodărie din Mingir: Un bărbat și-a amenințat cuscrii

0

Un bărbat de 50 de ani este cercetat de oamenii legii după ce acesta a venit în casa cuscrilor săi și a deschis focul. Cazul a avut loc în seara zilei de 3 mai, în localitatea Mingir din raionul Hâncești.

Bărbatul a intrat în casa victimelor cu acordul acestora, iar ulterior a început să-i amenințe cu moartea după care a împușcat într-un perete.

Soții imediat au sunat la 112, iar veniți la fața locului, ”polițiștii au stabilit că bărbatul bărbatul a venit agitat și a impus victimele să apeleze la copii, în Italia. Totodată i-a amenințat cu moartea și a spus că după aceasta își pune capăt zilelor. Ulterior, făptașul a fost convins de stăpânul case să nu o facă, după care a împușcat în perete”.

Polițiștii au extras din peretele casei alice de la armă letală cu  țeavă lisă, după care au stabilit că bărbatul nu deținea arma legal din care a tras.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o cauză penală conform art. 155 Cod Penal al RM (Amenințare cu moartea).

Bărbatul conlucrează cu polițiștii și își recunoaște vina.  

Acesta este cercetat în libertate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.