Acasă Istorii din spatele culisei Focar de COVID-19 în redacțiile Accent TV și Primul în Moldova. Și-ar...

Focar de COVID-19 în redacțiile Accent TV și Primul în Moldova. Și-ar fi suspendat activitatea pentru 2 săptămâni

0

Potrivit proiectului „Radar Politic” de pe facebook, redacția comună Accent TV și Primul în Moldova și-a suspendat activitatea deja de 2 zile.

„Toți angajații – jurnaliști, tehnicieni, oameni de producție – au fost trimiși acasă, după ce cel puțin 5 angajați au fost testați pozitiv COVID-19. Se pare, și nu e glumă, că printre cei infectați sunt chiar echipele care umblau cu Dodon în teritoriu.

Astăzi, la ora 17, Dodon va face conferință de presă la Condrița, la care, se laudă Dodon, că vor fi 40 de jurnaliști. Curios dacă și jurnaliștii de la televiziunile lui Dodon vor participa și îi vor expune conștient riscului de infectare cu coronavirus pe colegii lor de breaslă?” scrie sursa menționată.

Totodată, sursele SafeNews.md au confirmat infecarea personalului, menționând că activitatea instituțiilor media a fost suspendată pentru o perioadă de două săptămâni.

Paranteze.md menționează că ieri, în timpul vizitei sale în Raionul Glodeni, Premierul Ion Chicu a fost însoțit de televiziunea publică Moldova 1, moment care a stârnit nedumerirea mai multor internauți ce au sesizat absența echipelor de jurnaliști despre care se spun că ar fi apropiate PSRM-ului ca Accent TV, Primul în Moldova sau NTV.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.