Acasă Social Finul de cununie al unui ex-deputat democrat, noul şef la Portul Fluvial...

Finul de cununie al unui ex-deputat democrat, noul şef la Portul Fluvial Ungheni

1

Pe 20 august, Ghenadie Țepordei, Directorul General al Agenției Proprietății Publice, l-a prezentat colectivului întreprinderea de stat Portul Fluvial Ungheni, pe Viorel Pozdîrcă în calitate de nou administrator al acestei întreprinderi.

Potrivit unui comunicat al APP, Viorel Pozdîrcă îl va înlocui pe Vladimir Medvedev,  actualul administrator al portului, după ce a câştigat concursul pentru ocuparea funcției vacante de administrator al Portului Fluvial Ungheni.

Portul Fluvial Ungheni este amplasat pe râul Prut, în partea de nord a municipiului Ungheni și în imediata apropiere a locului unde urmează să fie construit un nou pod rutier peste râul Prut. 

Totodată, întreprinderea gestionează şi Portul de Pasageri și Mărfuri Giurgiulești.

Potrivit datelor biografice, Viorel Pozdîrcă a lucrat anterior la Portul Fluvial Ungheni: în perioada 2014-2017 ca director adjunct, iar o perioadă (noiembrie 2015-iulie 2016) fiind director.

Ulterior a fost consilier al preşedintelui Consiliului de Administraţie al Moldovagaz (mai 2017 – iunie 2018), iar din iunie 2018 şi până în prezent consilier al vicepreşedintelui Consiliului de Administraţie al Moldovagaz.

O anchetă RISE Moldova arată că Viorel Pozdîrcă este finul de cununie a lui Valeriu Guma, fost deputat democrat condamnat în anul 2013 în România la 4 ani de închisoare pentru corupție și eliberat ulterior de instanțele din Moldova.

mold-street.com

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.