Acasă Extern Femeie împuşcată mortal, în mod accidental, de fiul ei de 5 ani

Femeie împuşcată mortal, în mod accidental, de fiul ei de 5 ani

0

Michele Cox, o americancă de 38 de ani, din Arizona, a murit la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost împuşcată mortal, în mod accidental, de fiul ei de numai cinci ani. Incidentul s-a petrecut într-un moment în care Michele Cox era acasă, alături de iubitul ei, un bărbat în vârstă de 40 de ani, dar şi de patru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

Conform Daily Mail, femeia a fost transportată în stare gravă la spital, însă medicii nu au mai putut să o resusciteze şi, în cele din urmă, au declarat decesul.

Ancheta a scos la iveală că femeia a fost împuşcată în mod accidental de fiul ei de numai cinci ani şi a murit din cauza rănilor căpătate.

Nimeni nu a fost pus sub acuzare, însă Michael, fratele ei, solicită în mod expres ca cineva să fie tras la răspundere pentru pierderea suferită.

Michael consideră că principalul vinovat este posesorul pistolului şi acesta ar putea fi pus sub acuzare măcar pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă. Însă, până acum nu s-a stabilit cu exactitate cine este posesorul de drept al pistolului.

Copiii femeii împuşcate în Statele Unite ale Americii au fost încredinţaţi tatălui

Pe de altă parte, au ieşit la iveală şi situaţii tulburătoare din viaţa femeii care a murit la doar 38 de ani.

Michele se mutase doar de o lună cu familia din Chicago în Arizona special pentru a fi alături de tatăl ei, grav bolnav de cancer.

Michael, fratele lui Michele, a ţinut să precizeze că „sora mea a fost întotdeauna o persoană sufletistă şi altruistă.

Toţi cei care au cunoscut-o îşi aduc aminte doar cât de iubitoare şi fermecătoare a fost. Am iubit-o pe sora mea, am preţuit-o şi ea m-a preţuit pe mine”.

Cei patru copii ai femeii au fost încredinţaţi tatălui, dar fratele lui Michele susţin că aceştia sunt extrem de afectaţi de ce s-a întâmplat şi spune că toţi apropiaţii depun eforturile necesare pentru ca aceştia să fie bine.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.