Acasă Social Femeie găsită ucisă la Florești: Oamenii legii au reținut un suspect

Femeie găsită ucisă la Florești: Oamenii legii au reținut un suspect

205
0
ads

Cadavrul unei femei în vârstă de 50 de ani a fost găsit în apropiere de calea ferată din satul Putinești, raionul Florești. Oamenii legii au fost sesizați în dimineața zilei de 21 iulie curent, de o femeie care a comunicat că, în apropiere de calea ferată, la sol se află cadavrul unei feme.

La fața locului polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, acesta aparținând unei femei de 50 de ani, originară din raionul Soroca, care locuia în satul Putinești din raionul Florești, fiind cunoscută de locuitorii satului drept o persoană consumatoare de alcool și cu un mod de viață dezordonat.

Pe suprafața cadavrului, în regiunea gâtului și toracelui, au fost depistate multiple plăgi provocate de un obiect ascuțit.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Florești, la scurt timp a fost identificată persoana care ar fi comis crima.

Acesta s-a dovedit a fi un locuitor din același sat, în vârstă de 51 de ani, care anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni.

Potrivit declarațiilor bărbatului, femeia a consumat împreună cu el băuturi alcoolice, între ei iscându-se ulterior un conflict. 

În timpul conflictului aceasta l-ar fi numit cu diverse cuvinte necenzurate. În consecință, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit confecționat artizanal.

Ulterior, bărbatul a încercat să ascundă obiectul, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost depistat de polițiști.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată în comiterea infracțiunii de omor intenționat riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 până la 15 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here