Acasă Extern Femeie găsită moartă, într-o valiză, la 4 zile după ce s-a căsătorit

Femeie găsită moartă, într-o valiză, la 4 zile după ce s-a căsătorit

0

Rămășițele lui Dawn Walker au fost găsite duminică, într-o zonă cu vegetație bogată din satul Lightcliffe, în Yorkshire, Anglia. Un bărbat din localitate, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat, fiind bănuit că a ucis-o. Poliția nu caută deocamdată alți suspecți, potrivit Yorkshire Live. Presa locală spune că suspectul arestat nu este altcineva decât soțul lui Dawn.

Un prieten apropiat a spus: „S-a căsătorit miercuri și duminică dimineață a fost găsită moartă. Un băiețel a rămas fără mamă. Are cam un an sau un an și jumătate”.

Aceeași persoană a mai spus că Dawn era întotdeauna gata să sară în ajutorul oricui ar fi avut nevoie: „Era cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o. Era prietenoasă și generoasă”.

Detectivii de la Poliția din West Yorkshire continuă să investigheze crima și vor acum să-l identifice pe anonimul care a sunat și a raportat crima.

Vecinii și prietenii sunt șocați de cele întâmplate. Toți știau că Dawn și soțul ei se iubeau foarte mult și erau foarte fericiți că s-au căsătorit, după ce și-au plănuit mai bine de un an nunta.

 Sursa: digi24.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.